De praktijk


De praktijk is gevestigd in de fysiotherapiepraktijk van Fysiotherapie Norg. Reguliere behandelingen vinden daar plaats. Behandeling aan huis vindt plaats als dit aanzienlijke meerwaarde heeft en de huisarts of specialist dit voorschrijft. Dit geldt bijvoorbeeld voor de behandelingen die onder Preverbale logopedie vallen. Behandeling aan huis is mogelijk in Groningen, een deel van Friesland en een deel van Drenthe.

Behandelingen vinden plaats op afspraak en een behandeling duurt een half uur. De eerste ontmoeting zal bestaan uit een intakegesprek. Daarna volgt onderzoek en eventueel therapie. U kunt ook een eenmalig onderzoek aanvragen. In nagenoeg alle gevallen ontvangt u naast voorlichting en advies oefenmateriaal om thuis mee te werken.

U kunt zich telefonisch of via het contactformulier aanmelden. De praktijk is zonder verwijzing toegankelijk. Het kan voorkomen dat u na een eerste gesprek toch een verwijsbrief moet halen bij uw huisarts of specialist.

Logopedie wordt door de zorgverzekeraar vergoed vanuit het basispakket. De directe toegankelijkheid wordt niet door elke zorgverzekeraar vergoed. Het is raadzaam de voorwaarden van uw verzekeraar te controleren.

De praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag en ook bereikbaar in de vroege avonduren.